X
تبلیغات
صنایع غذایی

قالب پرشین بلاگ


صنایع غذایی

متاسفانه چند سالی است که با توجه به شرایط خاص جامعه، مشکلی معروف به تب ارشد دامن گیر عده ی کثیری از جوانان شده .

من نمی خواهم علل بروز این مساله را بررسی کنم ولی به نظر من این ناشی از آن می شود که اکثر افراد در سنین جوانی با ایده آل هایی که در ذهن خود دارند علاقه مند به پیشرفت و قرار گرفتن در قله های موفقیت هستند و سهل الوصول ترین اینها پیشرفت درسی و اثبات خود به طریق طی کردن درجات علمی است چرا که لازمه ی آن تنها ادامه مسیری است که اغلب افراد فرضا تا لیسانس گذرانیده اند.

حال با گذشت از همه ی این مسائل بسیاری از دانشجویان فارغ التحصیل و یا دانشجویان سال آخری به فکر اینکه راه موفقیت در آزمون ارشد چیست می افتند و به دنبال راحت ترین روش قبولی در ازمون هستند، و باز هم اینجا اولین چیزی که به ذهن هر فردی خطور می کند ثبت نام در کلاسها، آزمونها و خرید جزوات موسسات معروف و معتبری که از دوستانشون شنیده اند می افتند. به اعتراف غالب قبول شدگان آزمون ارشد در رشته ی صنایع غذایی موفق ترین موسسه در این رشته پارسه بوده که توانسته اسم و رسمیدر بین دانشجویان این رشته دست و پا کند که البته هزینه ی زیاد شرکت در آزمونها و خرید جزوات برای افرادی که از تمکن مالی مناسبی برخوردار نیستند بحثی است که می خواهم به ان بپردازم مشکلی که باعث سوء استفاده برخی افراد سودجو شده.

افرادی که به بدون مجوز و مهارت کافی اقدام به گمراهی شما کرده و البته هزینه ی این گمراهی از جیب شما پرداخت میشه. بهترین روش تبلیغاتی برای این افراد استفاده از فضای مجازی برای بازاریابی و کسب اطمینان داوطلبین از طریق به ظاهر مشورت می باشد سپس تحت عناوین مختلف سعی در برقراری ارتباط تلفنی و حضوری با شما می کنند در نهایت تحت عناوین مختلف از قبیل فروش جزوات و ... به هدف نهایی خودشون می رسند.

راهکار چیست؟

خوب راهکار چیست که بتوانیم افراد سودجو را بشناسیم؟ کار سختی نیست این افراد غالبا مجوز چنین کاری را ندارند، تحصیلات فرد مشاور را هم مد نظر قرار دهید چرا که افرادی وجود دارند که خودشان حتی در آزمون ارشد پذیرفته نشده اند ولی برای سایرین نسخه ی قبولی در ارشد می پیچند! و روش آخر که کار پیچیده تری است و تنها افرادی می توانند از آن استفاده کنند که خودشان توانایی مشاوره داد به دیگران را داشته باشند از طریق توصیه های اشتباه و غیرفنی و سلیقه ای این افراد است (اغلب این افراد برای همه یک نسخه می پیچند و هر فردی را با هر شرایطی توصیه به خواندن بیشتر فلان درس می کنند)

در نهایت باید گوشزد کنم به نظر من برای قبولی در آزمون ارشد شما نیازی ندارید هیچ هزینه ی قابل توجهی بکنید، شما تنها با مشورت با چند نفر از قبول شدگان ارشد در 3-2 سال اخیر آن هم بصورت کاملا رایگان و بعد هم قرض گرفتن جزوات همین افراد و یا حتی افرادی که سال گذشته در آزمون شرکت کرده اند و امسال قصد شرکت ندارند (اگر هم دوست دارید خودتان جزوات اساتید مطرح را داشته باشید لازم است به انتشاراتی دانشکده های کشاورزی مراجعه کنید و تنها هزینه ی کپی را بپردازید) و تهیه دفترچه سوالات سالهای گذشته و پاسخنامه ی آنها و کتب تست از کتابخانه ها و البته با یک برنامه ریزی مناسب با توجه به شرایط خودتان و کمک قبول شدگان سالهای پیش با کمترین هزینه در آزمون ارشد قبول شوید. اینکه چگونه به این افراد دسترسی پیدا کنید هم راهش آن است که تنها از طریق حضور در محل گروه صنایع غذایی یک دانشگاه معتبر نظیر تهران،تربیت مدرس،فردوسی،صنعتی اصفهان،شیراز،گرگان و ... با چند نفر از دانشجویان ارشد صحبت کنید اغلب دانشجویان با اشتیاق به شما کمک می کنند همچنین شما می توانید اطلاعاتی زیادی را با مطالعه ی دقیق دفترچه راهنما آزمون و دفترچه دوم سالهای گذشته و ظرفیتها کسب نمایید تا خودتان مشاور خوتان باشید و خاطر جمع از اینکه کیسه ی سودجویان از پول جیب شما پر نمی شود. 

[ پنجشنبه 1392/04/27 ] [ 0:27 ] [ سید مسعود قاسمی ]
با سلام

خوب این خبر هم برای شرکت کننده های ارشد سال 91

در تکمیل ظرفیت امسال برای رشته صنایع غذایی 4 دانشگاه تکمیل ظرفیت می گیرند:

ملاثانی اهواز:2نفر روزانه

تجن قائمشهر:16 نفر

خرد بوشهر:18نفر

خزر محمودآباد:13 نفر

یک توصیه دوستانه برای عزیزانی که قصد دارند غیرانتفاعی بروند دارم و اون هم اینه که ترجیحا اول خزر محمودآباد رو انتخاب کنند ، چرا که سابقه طولانی تر این دانشگه نسبت به دو مورد دیگه در رشته صنایع غذایی و حضور اساتید مطرحی همچون دکتر رضا اسماعیل زاده کناری،دکتر ناصر رجب زاده و مهندس رسول پایان جای امیدواریست که این دانشگاه بتواند در بین دانشگاههای صنایع غذایی در ایران وزنه ای قابل قبول(ابته با توجه به اینکه غیر انتفاعیه) تبدیل شود.

[ چهارشنبه 1391/07/26 ] [ 23:52 ] [ سید مسعود قاسمی ]

با سلام

از آنجا که اکثر داوطلبان آزمون ارشد سال92 بدنبال کارنامه داوطلبین سال گذشته هستند من تعدادی از کارنامه های سال 91 رو در این پست قرار دادم امیدوارم براتون مفید باشه.

لطفا عزیزانی که در آزمون سال 91 شرکت کرده اند کارنامه شون رو در بخش نظرات وبلاگ قرار دهند تا کارنامه اونها هم به این لیست اضافه بشه و دوستان داوطلب بتوانند با تحلیل این کارنامه برنامه ریزی مناسبی برای مطالعه دروس انجام دهند. (اطلاعات کارنامه شامل:درصد دروس،معدل موثر،رتبه،نمره و در صورت قبولی دانشگاه و گرایش آن)

لطفا سوالاتتان را در بخش نظرات وبلاگ قرار دهید

 به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...


ادامه مطلب
[ سه شنبه 1391/06/14 ] [ 3:13 ] [ سید مسعود قاسمی ]
[ چهارشنبه 1391/05/04 ] [ 19:38 ] [ سید مسعود قاسمی ]


سلام

پس از جستجو برای ارزیابی ومقایسه دانشگاهها به جهت انتخاب محل دانشگاه در آزمون ارشد 91 با توجه به فرصت اندک انتخاب رشته برآن شدم تا در فرصت مناسب طی سال جاری دانشگاهها و گرایشهای مختلف را به کمک دانشجویان و اساتید عزیز این رشته ارزیابی کنیم تا کمکی باشد برای دانشجویان کارشناسی امروز ، داوطلبین تحصیلات تکمیلی فردا .

از شما تقاضا داریم تا مارا در تکمیل این موضوع یاری کنید.

"استفاده از مطالب این پست با ذکر منبع بلامانع می باشد"

به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...   align=
برچسب‌ها: انتخاب گرایش, ارشد, دکتری, تحصیلات تکمیلی, دانشکده صنایع غذایی, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
ادامه مطلب
[ سه شنبه 1391/05/03 ] [ 20:11 ] [ سید مسعود قاسمی ]
سلام

بنا بر درخواست دوست عزیزمون که خواسته بودند منابعی رو که برای ارشد ۹۱ مطالعه کردم اعلام کنم کتب و جزوات رو به تفکیک هر درس نوشتم

شیمی:

کتاب شیمی مواد غذایی دمان

پارسه۹۰ (جزوات آزمون سال قبل)

۹۰٪ پارسه۹۰

کتاب درسنامه جامع میر

میکروبیولوژی:

پارسه۹۰

۹۰٪ پارسه

کتاب درسنامه جامع میر

اصول مهندسی و طراحی کارخانه:

جزوه اصول مهندسی دکتر شاهدی(اصفهان)

جزوه طراحی کارخانه دکتر شاهدی

پارسه۹۰

شایان ذکر است من درس طراحی کارخانه رو با دکتر اسماعیل زاده ژاس کردم و کتاب ایشون رو چندین بار در گذشته مطالعه کردم

علاوه بر تستهای پارسه ، گامی به سوی ارشد هم به عنوان تست خیلی مفیده

تکنولوژی:

پارسه۹۰

کتاب اصول نگهداری دکتر فاطمی

کتاب درسنامه جامع میر

در پایان لازمه که بگم من به هیچ وجه توصیه نمی کنم که حتما این منابع رو مطالعه کنید چرا که آزمون ارشد دائما در حال تغییر و تحول است و بیشتر از منابع نحوه مطالعه مهمه، من نیز بخاطر کمبود وقت بیشتر به جزوات روی آوردم وگرنه در صورتی که وقت داشتم وطبق برنامه ریزی فازبندی شده ام حتما فاز اول مطالعه ام رو به کتب اختصاص می دادم و در فازهای بعدی سراغ جزوات می رفتم.

به نظر من مطالعه منابع گوناگون و علل خصوص کتب منجر به فهم بهتر مطالب می شود و زمانی که شما مطلب را به خوبی درک کرده باشید مطمعنا تستها را بهتر تحلیل و در نهایت نتیجه بهتری می گیرید.

 


برچسب‌ها: منابع آزمون ارشد صنایع غذایی
[ شنبه 1391/04/03 ] [ 19:56 ] [ سید مسعود قاسمی ]
با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای عزیزانی که در فکر ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستند

در این مطلب می خواستم به این عزیزان یادآوری کنم که مشاوره بد خیلی بدتر از مشاوره نگرفتنه.

پس دوستان برای انتخاب مشاوره خیلی دقت کنند و قبل از هر چیزی نسبت به انتخاب مشاور حساسیت به خرج دهند و این مسئله رو سرسری نگیرند و آینده و زحمات خودشونو به خاطر مشورت با افراد نابلد تباه نکنند.

چطور میشه یک مشاور رو ارزیابی کرد؟

...


برچسب‌ها: مشاو ر, کارشناسی ارشد صنایع غذایی
ادامه مطلب
[ چهارشنبه 1391/03/24 ] [ 5:29 ] [ سید مسعود قاسمی ]
 

 آزمون ارشد ۹۱ معدل       موثر:۷۸/۱۵

نمره به درصد
نام درس
سفيد
زبان عمومي وتخصصي
سفيد
رياضيات
62/67
شيمي موادغذايي
65/33
ميكروبيولوژي موادغذايي
57/04
تكنولوژي موادغذايي
77/33
اصول طراحي كارخانجات ومهندسي صنايع غذايي

 رتبه:۶۹

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آزمون ارشد۹۰     معدل موثر: ۷۸/۱۵

سفيد
زبان عمومي وتخصصي
سفيد
رياضيات
41/33
شيمي موادغذايي
11/11
ميكروبيولوژي موادغذايي
37/78
تكنولوژي موادغذايي
28/00
اصول طراحي كارخانجات ومهندسي صنايع غذايي

رتبه کل داوطلب:۹۶۳

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کارنامه سال ۸۹      معدل موثر:۰۱/۱۷

نمره به درصد
نام درس
-6/66
زبان عمومي وتخصصي
6/67
رياضيات
9/33
شيمي موادغذائي
40/00
ميكروبيولوژي موادغذائي
18/18
تكنولوژي موادغذائي
44/00
اصول طراحي كارخانجات ومهندسي صنايع غذايي

رتبه:۱۱۵۹

همینطور که از کارنامه سال ۹۱ مشخصه بدون زبان و ریاضی هم میشه روزانه قبول شد!

این برای من یک سوال مبهم بود که با قبول شدن خودم به جواب رسیدم

امیدوارم مفید واقع شده باشد.

[ جمعه 1391/01/25 ] [ 18:52 ] [ سید مسعود قاسمی ]

سلام

در این پست می خواهم یکسری اطلاعات برای عزیزانی که قصد شرکت در آزمون تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی رو دارند بنویسم که البته امیدوارم براشون مفید باشه. شاید به نظرتون نوشتن این مطالب در همچین زمانی یعنی درست۲ ماه بعد از آزمون ارشد و در حالی که هنوز ۱۰ ماه تا آزمون بعدی زمان باقی است عجیب باشه ولی به نظر من بهترین موقع است برای کسانی که می خواهند آزمون سال بعد شرکت کنند الان به دنبال اطلاعات باشند و از تجربیات دیگران درس بگیرند تا در زمانی که باید وقتشون رو فقط صرف مطالعه کنند به دنبال روش مطالعه و برنامه ریزی و جزوه نگردند.

در ابتدا باید دید که شما در چه شرایطی هستید و در کدام دسته از داوطلبین ارشد قرار می گیرید.

دسته اول: قصد درس خواندن ندارند و صرفا چون لیسانس گرفتن فکر می کنند باید در این آزمون که البته احتمالا اکثر دوستانشون هم شرکت کرده اند شرکت کنند.

دسته دوم: افرادی که تا تاریخ۱/۷/۹۲ فارغ التحصیل نمی شوند(لیسانس) و صرفا هدفشون کسب تجربه است.

دسته سوم: افرادی که برای نشستن سر کلاس تحصیلات تکمیلی برنامه دارند برای قبولی حاضراند وقت بگذارند .

و البته افراد اندک دیگری هم  با اهدافی غیر از این سه دسته در آزمون شرکت می کنندکه عموما اهمیت چندانی ندارند.

در بین تمامی شرکت کنندگان رقابت اصلی تنها در بین یک دسته وجود دارد،دسته سوم که شاید تعداد آنها در رشته صنایع غذایی از ۶۰۰ نفر بیشتر نباشد.

و این نکته بسیار مهمی است که شما بدانید برای تبدیل رتبه شما از ۲۵۰۰ به۸۰۰ فقط نیاز به یک دور روخوانی جزوات دارید، اما در صورتی که قصد دارید از رتبه۵۰۰ بـه۲۰۰ برسید کار سختی پیش رو دارید و نیز اگر بخواهید این رتبه را به زیر۱۰۰ برسانید...    ادامه مطلب


برچسب‌ها: آزمون ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
ادامه مطلب
[ چهارشنبه 1391/01/16 ] [ 5:13 ] [ سید مسعود قاسمی ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا" جنبه علمی داشته و جهت ارائه بخشی از مقالات دانشجویی،اخبار صنایع غذایی و آموزش درسی دانشجویان این رشته طراحی شده است.

امید به اینکه توانسته باشیم با طراحی این وب گامی هرچند کوچک در جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان و دانش پژوهان برداشته باشیم.

با تشکر
سید مسعود قاسمی

امکانات وب





Powered by WebGozar

ارتباط آنلاين با مديريت وبلاگ ارتباط آنلاين با نویسنده (سروش مجاوریان) وبلاگ
بک لینک فا