قالب پرشین بلاگ


صنایع غذایی
با سلام

خوب این خبر هم برای شرکت کننده های ارشد سال 91

در تکمیل ظرفیت امسال برای رشته صنایع غذایی 4 دانشگاه تکمیل ظرفیت می گیرند:

ملاثانی اهواز:2نفر روزانه

تجن قائمشهر:16 نفر

خرد بوشهر:18نفر

خزر محمودآباد:13 نفر

یک توصیه دوستانه برای عزیزانی که قصد دارند غیرانتفاعی بروند دارم و اون هم اینه که ترجیحا اول خزر محمودآباد رو انتخاب کنند ، چرا که سابقه طولانی تر این دانشگه نسبت به دو مورد دیگه در رشته صنایع غذایی و حضور اساتید مطرحی همچون دکتر رضا اسماعیل زاده کناری،دکتر ناصر رجب زاده و مهندس رسول پایان جای امیدواریست که این دانشگاه بتواند در بین دانشگاههای صنایع غذایی در ایران وزنه ای قابل قبول(ابته با توجه به اینکه غیر انتفاعیه) تبدیل شود.

[ چهارشنبه 1391/07/26 ] [ 23:52 ] [ سید مسعود قاسمی ]
 

سلام                                                                                                   دانشگاه صنعتی اصفهان

در این پست سعی میکنم دانشگاه صنعتی اصفهان رو برای داوطلبین رشته صنایع غذایی معرفی کنم.

البته این اطلاعات از طریق اینترنت جمع آوری شده. در آینده براتون اطلاعات جامع تری از دانشگاه صنعتی اصفهان می نویسم.

 

استفاده از مطالب این پست باذکر منبع بلامانع است.

برای مشاهده متن کامل بر روی ادامه مطلب کلیک نمایید.


برچسب‌ها: ارشد, مهندسی علوم و صنایع غذایی, دانشگاه صنعتی اصفهان, اتخاب رشته
ادامه مطلب
[ چهارشنبه 1391/06/15 ] [ 8:11 ] [ سید مسعود قاسمی ]
[ چهارشنبه 1391/05/04 ] [ 19:38 ] [ سید مسعود قاسمی ]


سلام

پس از جستجو برای ارزیابی ومقایسه دانشگاهها به جهت انتخاب محل دانشگاه در آزمون ارشد 91 با توجه به فرصت اندک انتخاب رشته برآن شدم تا در فرصت مناسب طی سال جاری دانشگاهها و گرایشهای مختلف را به کمک دانشجویان و اساتید عزیز این رشته ارزیابی کنیم تا کمکی باشد برای دانشجویان کارشناسی امروز ، داوطلبین تحصیلات تکمیلی فردا .

از شما تقاضا داریم تا مارا در تکمیل این موضوع یاری کنید.

"استفاده از مطالب این پست با ذکر منبع بلامانع می باشد"

به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...   align=
برچسب‌ها: انتخاب گرایش, ارشد, دکتری, تحصیلات تکمیلی, دانشکده صنایع غذایی, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
ادامه مطلب
[ سه شنبه 1391/05/03 ] [ 20:11 ] [ سید مسعود قاسمی ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا" جنبه علمی داشته و جهت ارائه بخشی از مقالات دانشجویی،اخبار صنایع غذایی و آموزش درسی دانشجویان این رشته طراحی شده است.

امید به اینکه توانسته باشیم با طراحی این وب گامی هرچند کوچک در جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان و دانش پژوهان برداشته باشیم.

با تشکر
سید مسعود قاسمی

امکانات وب





Powered by WebGozar

ارتباط آنلاين با مديريت وبلاگ ارتباط آنلاين با نویسنده (سروش مجاوریان) وبلاگ
بک لینک فا